Apartmani Jurišević - najam komfornih apartmana na moru, Umag, Istra


App Jurišević najam komfornih apartmana sa parkingom u privatnoj kući uz sportski centar. Naše apartmane na moru u Umagu, Istra, možete unajmiti direktno od vlasnika privatnog smještaja.

Apartmani u privatnoj kući uz ATP Umag sa privatanim parkingom

Privatni apartmani za iznajmljivanje su veličina 25 m2, 30 m2 i 50 m2, u obiteljskoj kući, sa privatanim parkingom. Iznajmljuje se prizemlje i prvi kat. Kuhinja, soba, dnevni boravak i kupatilo su u potpunosti opremljeni, uključujući i posteljinu.

App Jurišević brine o sigurnosti imovine svojih gostiju. Garaža za bicikle - za vaše ljubimce na 2 kotača imamo osiguranu garažu.

Sunce, more, nezaboravni zalasci i obilje zabave!

Apartmani su smješteni u naselju Punta, uz more, u blizini teniskog sportskog centra Stella Maris (ATP Croatia Open Umag).

Obiteljska kuća App Jurišević smještena je u blizini niza uređenih plaža i sportskih terena, te nedaleko od mjesta koja se noću pretvaraju u mjesta smijeha, zabave i plesa.

Turistički apartmani u Umagu veličina 25m2, 35m2 i 50m2


Apartmani Jurišević Umag - Apartman APP 1

25 m2, za 2 osobe, kategorija ***; Kuhinja, kupatilo, spavaća soba, balkon, TV/SAT, wireless internet

Apartmani Jurišević Umag - Apartman APP 2

25 m2, za 2 osobe, kategorija ***; Kuhinja, kupatilo, spavaća soba, balkon, TV/SAT, klima, wireless internet

Apartmani Jurišević Umag - Apartman APP 3

50 m2, za 4 + 1 osobe, Kuhinja + dnevni boravak, kupatilo, 2 spavaće sobe, klima, balkon, TV/SAT, wireless internet, perilica rublja, mikrovalna...

Apartmani Jurišević Umag - Apartman APP 4

Samostalan Apartman APP 4 - 35 m2, za 1/2 +1 +1 osobe, kuhinja, kupatilo, dnevni boravak, spavaća soba, terasa, klima, TV/SAT, wireless, perilice, mikrovalna

Adventure / adrenalin park Jangalooz

Plaže u blizini APP Jurišević